Ajankohtaista

Yöjunat tal­vi­kau­delle sekä kesän lähijunat tulevat myyntiin 7.5.

Julkaisemme 7.5. klo 10 myyntiin lähijunat ajalle 17.6.–11.8. sekä yöjunavuorot ajalle 27.10.2024– 29.3.2025.

Nyt on oiva hetki heittäytyä hetkeksi miettimään kesäretkiä tai unelmoimaan tulevan talven seikkailuista. Tuomme 7.5. myyntiin kesän lähijunat aikavälille 17.6.–11.8., sekä innokkaimpien reissusuunnittelijoiden onneksi myös liput myyntiin kaikille yöjunareiteillemme aikavälille 27.10.2024– 29.3.2025. Kesän kaukoliikenteen kertalippujen kampanjahinnat ovat saatavilla vielä 16.5. asti, joten nyt on paras hetki varata reissu lähijunan varresta kaukoliikenteen reiteille. Yöjunia taas ajetaan joulun ja hiihtolomasesongin aikaan tihennetyin vuorovälein, joten valinnanvaraa riittää. 

Yöjunalla matkustat mukavasti, nopeasti ja ympäristöystävällisesti pohjoisen kohteisiin. Lomatunnelmaan voi virittäytyä jo matkan aikana omassa hytissä tai esimerkiksi ravintolavaunun tarjonnasta nauttien, ja mikä tärkeintä – saavut perille hyvin levänneenä ja valmiina uusiin seikkailuihin!

Määränpäähän asti yhteysbussilla tai omalla autolla

Kaukoliikenteen yhteysbussien lippuja voi ostaa junalipun oston yhteydessä vr.fi-sivustolta. Asiakkaat voivat hakea suoraan reittiä haluamaltaan lähtöasemalta perille kohteeseen asti, jolloin osa matkasta taittuu junalla ja osa bussilla. Matkahaku näyttää parhaan junayhteyden sekä tarjoaa mahdollisuuden lisätä bussimatkan samalle tilaukselle.

Yöjuniin voi ostaa paikan myös autolle, jolloin jäljelle jäävät kilometrit taittuvat ripeästi omalla menopelillä. Autopaikkoja voi ostaa vr.fi:stä.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Peruimmeko junasi 12.–13.2.2024?

Voit hakea korvausta, mikäli matkan ajankohdan vaihtamisesta aiheutui sinulle lisäkuluja.…

Lue juttu

Ajankohtaista

Rantaradan liikennekatko 24.6.–28.7. – tietoa poikkeusjärjestelyistä

Väyläviraston Espoon kaupunkirata -hankkeen ratatyöt aiheuttavat Leppävaaran länsipuoliselle rantaradalle viiden viikon liikennekatkon 24.6. alka…

Lue juttu

Ajankohtaista

Junalla vaivattomasti kesän tapahtumiin – tuomme lisävuoroja ja teemajunia kesämatkaajan iloksi

Junalla pääsee vaivattomasti moniin kesätapahtumiin ihanassa Suomen suvessa. Lisäämme junavuoroja sekä ohjelmallisia teemajunia kesäkauden suosit…

Lue juttu