Osta lippu
Ajankohtaista

Kau­ko­lii­ken­teen junaliput voi nyt aktivoida itse VR Matkalla -so­vel­luk­sessa

Kaukoliikenteen normaalihintaisen junalipun voi nyt aktivoida itse VR Matkalla -sovelluksessa 15 minuuttia ennen junan lähtöä ja 10 minuuttia lähdön jälkeen. Itseaktivointi tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden keskeytyksettömään matkaan, ja konduktöörit voivat keskittyä yhä enemmän asiakaspalveluun ja neuvontaan.

Arkeen paluu junan kyydissä vain paranee! Jatkossa kaukoliikenteen aikuisten ja lasten junaliput voi aktivoida myös itse vain muutamalla napin painalluksella VR Matkalla -sovelluksessa.

Itseaktivoinnin voi tehdä 15 minuuttia ennen junan lähtöä ja 10 minuuttia lähdön jälkeen. Konduktöörit kiertävät yhä junissa ja tarkistavat ne liput, joita asiakkaat eivät ole itse aktivoineet. Uusi palvelu tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden keskeytyksettömään matkaan, ja konduktöörit voivat keskittyä perinteisen lipuntarkastuksen ohella yhä enemmän asiakaspalveluun ja neuvontaan.

Asiakkaidemme toiveisiin perustuva palvelu lanseerattiin ensimmäisen kerran Ekstra-luokkaan ja päiväjunien hytteihin elokuussa 2023, ja palvelua on sen jälkeen laajennettu porrastetusti. Lipun itseaktivoinnin myötä asiakkaat voivat nauttia keskeytyksettömästä matkasta ja viettää matkaansa esimerkiksi rentoutuen tai keskittyen heti junan kyytiin noustuaan.

Lipun itseaktivointi on osa VR Matkalla –sovelluksen tarjontaa. Oman lipun vaivattoman aktivoinnin lisäksi sovelluksessa on myös mahdollisuus muun muassa ravintolavaunun tuotteiden tilaamiseen omalle paikalle.

Lisää ajankohtaista

Lähikuva, jossa kaksi henkilöä istuvat Ekstra-luokassa ja pitävät toistensa käsistä kiinni.

Ajankohtaista

Aloitamme yhteistyön Lastenklinikoiden Kummien kanssa: virkistysmatkoja potilasperheille

Yliopistosairaaloiden lastenklinikat valitsevat potilaistaan perheitä, jotka pääsevät viettämään perheen yhteistä laatuaikaa virkistysmatkalla va…

Lue juttu

Ajankohtaista

Kaukoliikenteen päiväjunia myyntiin alkutalven matkoille ke 28.8.

Julkaisemme kaukoliikenteen päiväjunat ajalle 27.10.–14.12. myyntiin 28.8.2024 klo 10:00.…

Lue juttu

Ajankohtaista

Uudistamme brändiämme – junat saavat uuden ulkoilmeen

Junien uusi, entistä raikkaampi ulkoilme viestii VR:n uudistuvasta brändistä. Ilmeen luomisessa kuunneltiin sekä matkustajien että henkilöstön nä…

Lue juttu