Köp en biljett
Aktuellt

Kau­ko­li­i­ken­teen junaliput voi nyt aktivoida itse VR Matkalla -so­vel­lukses­sa

Kaukoliikenteen normaalihintaisen junalipun voi nyt aktivoida itse VR Matkalla -sovelluksessa 15 minuuttia ennen junan lähtöä ja 10 minuuttia lähdön jälkeen. Itseaktivointi tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden keskeytyksettömään matkaan, ja konduktöörit voivat keskittyä yhä enemmän asiakaspalveluun ja neuvontaan.

Arkeen paluu junan kyydissä vain paranee! Jatkossa kaukoliikenteen aikuisten ja lasten junaliput voi aktivoida myös itse vain muutamalla napin painalluksella VR Matkalla -sovelluksessa.

Itseaktivoinnin voi tehdä 15 minuuttia ennen junan lähtöä ja 10 minuuttia lähdön jälkeen. Konduktöörit kiertävät yhä junissa ja tarkistavat ne liput, joita asiakkaat eivät ole itse aktivoineet. Uusi palvelu tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden keskeytyksettömään matkaan, ja konduktöörit voivat keskittyä perinteisen lipuntarkastuksen ohella yhä enemmän asiakaspalveluun ja neuvontaan.

Asiakkaidemme toiveisiin perustuva palvelu lanseerattiin ensimmäisen kerran Ekstra-luokkaan ja päiväjunien hytteihin elokuussa 2023, ja palvelua on sen jälkeen laajennettu porrastetusti. Lipun itseaktivoinnin myötä asiakkaat voivat nauttia keskeytyksettömästä matkasta ja viettää matkaansa esimerkiksi rentoutuen tai keskittyen heti junan kyytiin noustuaan.

Lipun itseaktivointi on osa VR Matkalla –sovelluksen tarjontaa. Oman lipun vaivattoman aktivoinnin lisäksi sovelluksessa on myös mahdollisuus muun muassa ravintolavaunun tuotteiden tilaamiseen omalle paikalle.

Mer aktuellt

Lähikuva, jossa kaksi henkilöä istuvat Ekstra-luokassa ja pitävät toistensa käsistä kiinni.

Aktuellt

Vi inleder ett samarbete med Barnklinikernas Faddrar: rekreationsresor för patientfamiljer

Universitetssjukhusens barnkliniker väljer bland sina patienter familjer som får tillbringa kvalitetstid tillsammans på en rekreationsresa som mo…

Läs artikeln

Aktuellt

Fjärrtrafikens dagtåg för tidiga vinterresor till salu på Ons 28.8

Fjärrtrafikens dagtåg för perioden 27.10–14.12 kommer till salu på 28.8 kl. 10.00.…

Läs artikeln

Aktuellt

Tågtrafiken mellan Helsingfors och Kuppis återgår till det normala den 5 augusti

Banarbeten under Trafikledsverkets projekt Esbo stadsbana orsakade ett trafikavbrott på fem veckor på kustbanan väster om Alberga 24.6–28.7. På g…

Läs artikeln